Antena 3 CNN Economic Companii NTT DATA Romania, cea mai mare creștere din piață pe servicii SAP. Traversăm o perioadă foarte bună pentru servicii și soluții ERP

NTT DATA Romania, cea mai mare creștere din piață pe servicii SAP. Traversăm o perioadă foarte bună pentru servicii și soluții ERP

NTT DATA Romania, cea mai mare creștere din piață pe servicii SAP. Traversăm o perioadă foarte bună pentru servicii și soluții ERP
Dragoș Cățoiu, Head of Go-To-Market la NTT DATA Romania
de I.C.    |    17 Oct 2024   •   16:16

NTT DATA Romania, unul dintre liderii pieței de servicii IT, a înregistrat cea mai rapidă creștere în sectorul soluțiilor SAP pentru marile companii din România, consolidându-și poziția de partener strategic pentru transformarea digitală. Dragoș Cățoiu, Head of Go-To-Market la NTT DATA Romania, explică faptul că, în ultimii patru ani, compania a înregistrat o creștere cumulată de 12.4% exclusiv în sectorul serviciilor, produselor și tehnologiilor SAP, semnificativ peste media pieței.

„Această performanță reflectă dedicarea noastră în furnizarea de soluții inovatoare în special pentru clienții din retail, logistică, manufacturing” afirmă Dragoș Cățoiu. 

„În timp ce sectorul IT a crescut cumulat cu aproximativ 8% în ultimii 4 ani, conform estimărilor, echipele noastre SAP au depășit această medie prin expertiza lor și angajamentul de a livra rezultate concrete pentru clienți de top.”
Portofoliu extins și rată de succes de 100% în implementări SAP

Cu un portofoliu ce include companii de renume precum Premier Restaurants, Romstal, Agricover, BCR Erste, Gealan și Terapia Cluj, NTT DATA Romania se remarcă prin expertiza sa dovedită în transformarea digitală a companiilor cu cifre de afaceri de peste 100 de milioane de euro. 

„Peste 60% din portofoliul nostru este format din companii mari, însă vedem un interes tot mai crescut și din partea companiilor mid-market, care se extind rapid și își optimizează procesele cu ajutorul SAP,” continuă Cățoiu.

Cu o rată de succes de 100% în implementările SAP, NTT DATA Romania se bazează pe o echipă solidă de peste 300 de consultanți, dintre care 70% au experiență avansată (nivel L3-L5). 

„Această performanță reflectă competențele noastre și angajamentul de a livra valoare tangibilă clienților noștri,” subliniază Cățoiu. 

„Certificările noastre acoperă toate domeniile esențiale SAP, iar echipele noastre sunt pregătite să integreze tehnologii de ultimă generație precum SAP Business Technology Platform (BTP), inteligența artificială și machine learning în procesele companiilor.”

Pe 17 octombrie NTT DATA Romania a fost partener la evenimentul SAP Discovery Day, în București. Evenimentul a reunit cei mai mari provideri de servicii, produse și tehnologii SAP de pe piața din România. 

Despre NTT DATA România

NTT DATA România, parte din NTT DATA Group este lider în transformare digitală și inovație. Furnizăm soluții și servicii de ultimă generație care cresc eficiența, sustenabilitatea și profitabilitatea clienților noștri. Portofoliul nostru include o gamă variată de servicii IT, de la securitate cibernetică, consultanță și dezvoltare de sisteme, până la soluții de outsourcing și cloud, adaptate pentru a satisface nevoile dinamice ale industriilor diverse.

La nivel de grup, NTT DATA dezvoltă venituri de peste 30 de miliarde de dolari. Servim 75% din Fortune Global 100 și ne angajăm să ajutăm clienții să inoveze, să optimizeze și să se transforme pentru a avea succes pe termen lung. Investim anual peste 3,6 miliarde de dolari în cercetare și dezvoltare pentru a sprijini organizațiile și societatea să avanseze cu încredere și sustenabilitate în era digitală.

Ca Angajator Global de Top, avem experți diversificați în peste 50 de țări și un ecosistem robust de parteneri, incluzând atât companii consacrate, cât și start-up-uri.

×
Subiecte în articol: servicii IT companie IT
Parteneri
x close