Antena 3 CNN Economic Companii Magazinul Cocor din Bucureşti va fi redeschis în luna mai

Magazinul Cocor din Bucureşti va fi redeschis în luna mai

Magazinul Cocor din Bucureşti va fi redeschis în luna mai
01 Feb 2010   •   18:31

Magazinul Cocor din Bucureşti, închis în 2008 pentru extindere şi modernizare, va fi redeschis în luna mai, dacă gradul de închiriere va fi de peste 85%, în caz contrar urmând să fie relansat în septembrie. Decizia acţionarilor Cocor Bucureşti (COCR), firma care deţine centrul, a fost transmisă, luni, Bursei de Valori Bucureşt, printr-un comunicat citat Mediafax.

Cocor a închis în mai 2008 centrul comercial pentru extindere şi modernizare, alocând în acest sens un buget de investiţii de aproape 26 milioane euro, fără TVA. După deschidere, centrul se va numi Cocor Luxury Store. Iniţial, magazinul trebuia redeschis în noiembrie 2009.

Mai mult, acţionarii au aprobat diminuarea unui credit cu aproximativ un milion de euro, la 18 milioane de euro, şi modificarea graficului de rambursare a împrumutului.

Totodată, va fi constituită o societate comercială cu răspundere limitată, controlată integral de Cocor, cu un capital social de 1.000 de lei, care va opera un centru spa.

Legat de indemizaţiile membrilor CA ai firmei, acţionarii au hotărât păstrarea acestora la nivelul brut, fără TVA, aprobat anterior. În cazul preşedintelui CA, indemnizaţia va fi redusă la 42.000 lei/lună brut, fără TVA, iar indemizaţiile membrilor Comitetului de Audit au fost majorate la 4.000 lei/lună.

"Se aprobă amânarea plăţilor indemnizaţiilor suplimentare ale administratorilor SC Cocor SA (...), cu excepţia unor sume de 280.000 lei net care se vor plăti fiecărui administrator executiv şi membrilor comitetului de audit neconfirmaţi, în funcţie de disponibilităţile financiare în cursul anului 2010", mai arată comunicatul.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close