Antena 3 CNN Economic Companii LOVITURĂ pentru unul din cele mai mari BRANDURI de haine. "Ar putea DISPĂREA de pe piaţă"

LOVITURĂ pentru unul din cele mai mari BRANDURI de haine. "Ar putea DISPĂREA de pe piaţă"

LOVITURĂ pentru unul din cele mai mari BRANDURI de haine. "Ar putea DISPĂREA de pe piaţă"
de O.P.    |    25 Iul 2013   •   13:17

Prin hotarare judecatoreasca pentru neplata impozitelor, cei doi designeri trebuie sa achite organelor fiscale italiene o amenda de 400 milioane de euro.

Daca decizia instantei va ramane definitiva, Dolce si Gabbana vor fi nevoiti, potrivit propriilor declaratii, sa inchida afacerea. Altfel spus, brandul Dolce&Gabbana va disparea.

In iunie, un tribunal din Milano i-a condamnat pe renumitii creatori de moda Domenico Dolce si Stefano Gabbana la un 1,8 ani de inchisoare fiecare pentru neplata impozitelor in valoare totala de aproape 1 miliard de euro. In plus, designerii trebuie sa achite organelor fiscale italiene o amenda de 400 milioane de euro.

Ancheta a stabilit ca, incepand din 2004, cand la Luxemburg au fost infiintate doua companii Dolce&Gabbana Luxemburg sarl si Gado sarl, conducerea cunoscutei case de moda a falsificat documentele fiscale, scrie incomemagazine.ro.

×
Citește mai multe din Companii
» Vezi toate știrile din Companii
Cele mai noi știri
Parteneri
x close