Se pare ca “norocosi” nu este tocmai apelativul potrivit pentru acesti castigatori la loto. Jucatorii profesionisti poate ca au auzit deja de Michel Martin, cercetatorul ce si-a dedicat intreaga activitate jocurilor de noroc. In 1976, acesta pune bazele C.C.S.S.F.H. (Centrul de Cercetare şi Studii
Statistice asupra Fenomenelor Hazardului) şi strânge în jurul său o întreagă echipă de statisticieni, informaticieni, analişti si cercetatori. Inventator al sistemelor reductoare pentru Loto, pentru Cursele hipice şi pariurile sportive, descoperirile sale i-au adus recompense internaţionale precum Medalia de Bronz a Salonului de Invenţii de la Geneva.
Michel Martin propune o noua abordare a jocului la loto, afirmand si proband, in decursul anilor, ca hazardul poate fi evitat si ca sistemul pe care l-a inventat, bazat pe teoria probabilitatii, generează numere care ţin cont de proportia dintre combinatiile « extrase rar » şi combinaţiile jucate în exces, care, în mod evident, aduc câştiguri destul de modeste.
Sistemul lui Michel Martin ia in calcul date statistice adunate de acesta timp de 40 de ani si care au demonstrat ca, de exemplu, combinatiile de 6 numere consecutive (1.2.3.4.5.6 sau 15.16.17.18.19.20), nu au iesit aproape niciodata. Incă o observaţie de-a lui Michel Martin: o combinaţie de 6 numere nu a ieşit niciodată de 2 ori la rând în nicio loterie europeană, deşi, în teorie, nu ar avea şanse mai mici de a fi extrasă, în comparaţie cu o combinaţie noua.
Puteti proba sistemul lui Michel Martin gratuit timp de o luna, consultand pagina in romana a site-ului cercetatorului. Acesta va va oferi variantele pe care trebuie sa le jucati la fiecare dintre cele două extrageri ale săptămânii.
Avand in vedere ca nu aveti nimic de pierdut si doar de castigat, eu va incurajez sa uitati pentru o saptamana de zilele de nastere pe care le tot jucati fara succes si sa incercati metoda lui Michel Martin. Se pare ca aceasta i-a facut milionari pe multi europeni!