Antena 3 CNN Economic Companii Ghid complet de călătorie direct pe telefonul mobil – SkyTrip Road

Ghid complet de călătorie direct pe telefonul mobil – SkyTrip Road

Ghid complet de călătorie direct pe telefonul mobil – SkyTrip Road
22 Mai 2012   •   13:05
PUBLICITATE // Vesti bune pentru cei care calatoresc prin tara, in special la volanul masinii! Sky Group, compania timisoreana care a lansat anul trecut site-ul de turism www.skytrip.ro, devenit un veritabil ghid al vacantelor romanesti, a facut o noua surpriza placuta celor pasionati de calatorii si nu numai: o super aplicatie Android - SkyTrip Road, care ofera atat alerte referitoare la amplasarea radarelor, posibile blocaje in trafic si drumuri accidentate, cat si informatii complete si de buna calitate despre obiectivele turistice, hotelurile si restaurantele situate pe o raza de la 500 m la 20 km de zona in care se afla utilizatorul.


Cum functioneaza?


La fiecare trei minute, aplicatia descarca de pe serverul SkyTrip informatiile relevante selectate de utilizator. Din sectiunea "Filtre" se aleg punctele de interes ce vor fi afisate pe harta, iar din sectiunea "Setari" se selecteaza raza acestora si sunetul alertelor de trafic.

Printr-un simplu click, pot fi semnalate celorlalti utilizatori locatiile zonelor cu limitare de viteza - "alerte" fixe sau mobile, portiuni de drum cu trafic congestionat sau alte evenimente de ordin rutier, asigurand astfel evitarea unor situatii neplacute, cresterea gradului de responsabilitate in randul participantilor la trafic, chiar prevenirea si combaterea accidentelor rutiere.


Atat
timp cat utilizatorul se afla la mai putin de 3 km de locatia unei "alerte", o alarma sonora va semnaliza acest lucru. In aceasta situatie, este prudent sa reduceti viteza!


Exclusiv avantaje

Aplicatia SkyTrip Road poate fi descarcata prin internet, direct de pe site-ul www.skytrip.ro sau de pe Google Play, avand avantaje evidente si deloc de neglijat:

· Utilizatorul stie dinainte ce il asteapta pe drum - are alerte din trafi


- Hoteluri, pensiuni, restaurante, obiective naturale, istorice sau culturale

· Costuri zero - aplicatia e gratuita!

Nu va ramane decat sa va convingeti de toate acestea, descarcand-o pe telefonul mobil. Aveti doar de castigat, iar pentru o eficienta maxima in trafic, e bine sa o recomandati tuturor prietenilor si cunoscutilor.



 

 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close