Antena 3 CNN Economic Companii Gentlemen’s Corner – în căutarea luxului accesibil

Gentlemen’s Corner – în căutarea luxului accesibil

Gentlemen’s Corner – în căutarea luxului accesibil
Foto: gentlemenscorner.ro
22 Noi 2010   •   10:34
PUBLICITATE. Evaluarea unei persoane este un exerciţiu complex şi o provocare, dar întotdeauna începe cu o primă impresie. Iar în formarea unei prime impresii, un rol esenţial este deţinut de ţinută. De aceea, alegerea şi compunerea unei ţinute trebuie să fie o experienţă personală, relevantă şi plăcută.

Gentlemen’s Corner vă aşteaptă într-o atmosferă rafinată la sediul nostru unde veţi găsi un cadru intim şi un personal care vă va consilia în alegerea ţinutei ideale. Dorim să vă aducem, prin produsele noastre, bucuria de a trăi şi luxul accesibil. Am selectat pentru dumneavoastră brand-uri recunoscute:

Carlo Pignatelli este o culme a exclusivismului prin pantofii şi accesoriile deosebite manufacturate de cei mai buni meşteri din Italia.  Gentlemen's Corner este un dealer Carlo Pignatelli, având în stocul propriu pantofi şi curele produse de celebrul designer italian. Folosind cea mai bună piele de viţel, pantofii şi curelele Pignatelli sunt un simbol al eleganţei şi rafinamentului, iar pantofii Carlo Pignatelli sunt fără îndoială perfecţi. Produşi manual, de gală sau business, clasici sau înnobilaţi cu detalii îndrăzneţe, exprimând stil şi personalitate, sunt garanţia succesului oricărei ţinute.

CK Calvin Klein este o marcă extrem de cunoscută prin calitatea excelentă a cămăşilor şi cravatelor. Cămăşile şi cravatele din colecţiile Calvin Klein inspiră rafinament, evitând liniile groase şi complicaţiile, iar purtătorul lor se va bucura de un sentiment desăvârşit de libertate şi mobilitate.

ST Dupont este un simbol al luxului şi al eleganţei, oferindu-le bărbaţilor accesorii rafinate, masculine: produse din piele (curele, portofele, genţi), brichete, stilouri şi butoni pentru cămaşă. Colecţiile sunt reînnoite în mod constant, dar foarte multe produse au făcut istorie, devenind astăzi ,"clasice". Multe creaţii sunt extrem de îndrăzneţe, pentru un bărbat căruia nu îi este teamă să se afişeze.

Butonii Gentlemen's Corner - în diverse forme şi mărimi, folosind argintul masiv, sticla Murano, onixul, ametistul sau apatitul, butonii ce alcătuiesc ultima colecţie intitulată "Silver Touch" sunt adevărate exemple de măiestrie, fiind executaţi manual.

Şi pentru că trăim într-o lume în care timpul este una din cele mai preţioase resurse, venim în întâmpinarea clienţilor din Bucureşti cu o nouă facilitate. Dacă sunteţi foarte ocupaţi, puteţi solicita vizita unui reprezentant de vânzări. Acesta va veni la d-voastră cu mostre, cataloage şi broşuri şi va fi bucuros şi onorat să vă consilieze în crearea unei ţinute.




×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close