Antena 3 CNN Economic Companii COSMOTE inovează prin revoluţionarea conceptului de abonament

COSMOTE inovează prin revoluţionarea conceptului de abonament

COSMOTE inovează prin revoluţionarea conceptului de abonament
22 Sep 2013   •   22:02

 Se spune că orice călătorie începe cu un prim pas – cel mai lung, cel mai îndrăzneţ, cel mai greu. Pentru COSMOTE, acest pas este astăzi făcut spre a redesena viitorul telefoniei mobile, revoluţionând conceptul de abonament, aşa cum îl ştiam cu toții. Astfel, operatorul porneşte într-o călătorie de transformare care va conduce la simplitate şi calitate în beneficiul consumatorilor. Acum, românii pot experimenta cu adevărat conceptul de Nelimitat!

De la momentul lansării telefoniei mobile în România, aţi avut de-a face cu un număr în creştere de opţiuni, planuri tarifare, combinaţii de minute şi SMS-uri, unele limitate, altele nelimitate, dar care practic nu au oferit nicio posibilitate de a face o comparaţie relevantă între ele. Însă întotdeauna există o soluţie la îndemână până şi pentru cele mai complicate probleme.

Pentru a simplifica această ecuaţie, COSMOTE România a lansat recent portofoliul COSMOTE Free, oferind internet nelimitat (viteza scade după consumarea traficului recomandat), comunicare prin voce nelimitată – în reţea şi către Romtelecom fix, SMS-uri în rețea nelimitate şi minute naţionale şi internaţionale către zona 1. În plus, începând de la abonamentul COSMOTE Free S, minutele naţionale şi internaţionale către zona 1 vor putea fi reportate în luna următoare. Fiecare dintre planurile tarifare propuse este unic în gama sa de preţ, fiind creat pentru a îndeplini o nevoie specifică de consum şi reprezentând cel mai bun raport calitate-preţ.

În linie cu strategia orientată către segmentul smartphone pe care operatorul a implementat-o în ultimii ani, prin noul său portofoliu, COSMOTE îmbunătățește experiența de utilizare prin includerea, ca bonus, a mai multor aplicații mobile în funcție de planul tarifar ales. Mai mult, pentru aceia dintre dumneavoastră care doresc o extindere a volumului de trafic recomandat, COSMOTE România a lansat noi extraopțiuni ce oferă până la 4GB extra-trafic: patru opțiuni Connect Mobile Free și trei opțiuni BlackBerry Free.

Cu aceste noi abonamente, COSMOTE inovează într-un mod la care puţini se aşteptau, simplificând procesul de selecţie a pachetelor adecvate nevoilor de comunicare pentru clienții săi. Împreună avem puterea de a schimba lumea complexă într-un univers simplu al comunicării nelimitate.

×
Citește mai multe din Companii
» Vezi toate știrile din Companii
Cele mai noi știri
Parteneri
x close