Antena 3 CNN Economic Companii Coca-Cola te ajută să împarţi bucuria sărbătorilor de iarnă cu cei dragi!

Coca-Cola te ajută să împarţi bucuria sărbătorilor de iarnă cu cei dragi!

Coca-Cola te ajută să împarţi bucuria sărbătorilor de iarnă cu cei dragi!
21 Dec 2010   •   09:46

Vino Joi, 23 decembrie 2010, orele 16.00, in Piata Constitutiei!

Dupa ce a deschis sezonul sarbatorilor de iarna, Coca-Cola duce magia Craciunului mai departe! Coca-Cola te invita sa te gandesti la momentele frumoase pe care le-ai trait anul acesta si sa impartasesti cu noi clipele pentru care esti recunoscator!

Pentru fiecare dintre noi, 2010 a fost un an trait intr-un ritm alert, un an de  plin de provocari si, poate cu schimbari. Cu siguranta uitam de multe ori sa privim in jurul nostru, si mai ales, in interiorul nostru, pentru a aprecia lucrurile si persoanele care ne fac totusi viata mai frumoasa.

In perioada 19-21 decembrie, elfii lui Mos Craciun strabat orasul si ne invita sa ne oprim pentru cateva minute, sa alungam din minte momentele dificile si sa ne gandim doar la motivele pentru care suntem recunoscatori anul acesta. Daca nu intalnesti elfii, poti sa impartasesti aceste clipele frumoase pe site-ul www.impartebucuria.ro. Toti cei care isi lasa mesajele atat prin elfii lui Mos Craciun cat si pe site, participa automat la tragerea la sorti de Craciun, pentru unul din cei 500 de brazi in ghiveci oferiti de Coca-Cola.
Castigatorii vor primii prin sms un cod unic si vor fi invitati sa isi ridice personal brazii din Piata Constitutiei, joi, 23 decembrie 2010, incepand cu orele 16.00.

Iar pentru ca magia sarbatorilor se regaseste si in globul de Craciun, Coca-Cola te invita sa decoram impreuna cel mai mare glob! Vino joi, 23 decembrei 2010, incepand cu orele 16.00 in Piata Constitutiei  pentru a picta impreuna cel mai mare glob de Craciun.

Despre Compania Coca-Cola
Compania Coca-Cola este cea mai mare companie de bauturi racoritoare din lume, oferind consumatorilor din intreaga lume aproape 500 de marci de bauturi racoritoare. Alaturi de Coca-Cola, recunoscuta ca fiind cea mai valoroasa marca din lume, compania comercializeaza o gama variata de produse ce include bauturi racoritoare carbogazoase, bauturi racoritoare cu continut caloric scazut, ape minerale, sucuri de fructe, nectaruri, ceaiuri ready-to-drink, bauturi energizante, cafea ready-to-drink etc. Avand cea mai mare retea de distributie din lume, compania Coca-Cola este prezenta in peste 200 de tari, consumul produselor companiei depasind 1.6 miliarde de portii pe zi. Avand in vedere angajamentul sau de dezvoltare a unor comunitati durabile, compania noastra este centrata pe initiative care contribuie la protejarea mediului inconjurator, conservarea resurselor si promovarea dezvoltarii economice a comunitatilor unde ne desfasuram activitatea.
In Romania, ca in toate tarile in care isi desfasoara activitatea, Coca-Cola detine si functioneaza pe baza unui sistem propriu, incluzand toate verigile necesare producerii si distributiei produselor catre consumatori. In Romania, Sistemul este format din Coca-Cola Romania (filiala a The Coca-Cola Company, proprietarul marcilor inregistrate) si partenerul sau Coca-Cola Hellenic (CCH) Romania, care imbuteliaza si distribuie produsele Coca-Cola sub licenta The Coca-Cola Company in Romania).
Pentru mai multe informatii legate de companie va rugam sa vizitati site-ul www.thecoca-colacompany.com

×
Subiecte în articol: Coca Cola
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close