Antena 3 CNN Economic Companii Ce salariu avea fostul director Tarom Christian Heinzmann. Dezvăluirea făcută de ministrul Transporturilor

Ce salariu avea fostul director Tarom Christian Heinzmann. Dezvăluirea făcută de ministrul Transporturilor

o_1be2t5mqctgcnjik9417j211nl8.jpg
19 Apr 2017   •   13:50

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc a spus pentru DCNews că decizia de demitere a fostului director Tarom, Christian Heinzmann a fost o decizie foarte bună pentru companie pentru că gradul de implicare nu era cel scontat. Răzvan Cuc a dezvăluit salariul fostului director și orele petrecute la muncă.

"În momentul în care am preluat Aviația, m-am uitat la contractul de performanță al directorului Heinzmann. Am văzut că nu își îndeplinise nici un criteriu de indicatori de performanță. Am avut o discuție cu dânsul foarte clară, în care i-am spus că din punctul meu de vedere la 14 000 de euro cât avea salariul pe lună, mie mi s-a părut că a lucrat destul de puțin pentru compania asta națională și automat l-am demis. Bineînțeles că ne-a acționat în instanță și ne judecăm," a spus Ministrul Transporturilor la DCNews Live.

Christian Heinzmann a fost demis din funcția de director Tarom la finalul lunii martie.

Directorului TAROM i s-a reproșat managementul defectuos.

Consiliul de Administraţie al TAROM l-a numit în poziţia de director general pe belgianul Christian Edouard Heinzmann în 2012. 

Cu o experienţă de peste 25 de ani în industria aviatică, Heinzmann și-a început activitatea pe 19 noiembrie, cu un contract pe patru ani.

Christian Edouard Heinzmann este singurul manager străin care se află în fruntea unei companii de stat în România.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close