Antena 3 CNN Economic Companii Anunț surprinzător al companiei Blue Air

Anunț surprinzător al companiei Blue Air

Zbor inaugural Glasgow - Bucuresti - dec 2015 (2).jpg
18 Dec 2015   •   15:48

 Blue Air a inaugurat ieri ruta București - Glasgow și a anunțat, într-un comunicat remis Antena3.ro, că acest prim zbor s-a bucurat de un grad de ocupare de peste 95%. 

Cursa directa intre Bucuresti si Glasgow este disponibila in fiecare zi de joi si duminica, atat in Orarul de iarna 2015 – 2016, cat si in Orarul de vara 2016.

"Avand in vedere potentialul turistic al Romaniei, cat si cel al Scotiei, suntem convinsi ca aceasta noua ruta va fi foarte populara in randul pasagerilor care calatoresc in scop turistic, iar frecventele de zbor puse la dispozitia pasagerilor se pliaza perfect si pe nevoile celor care calatoresc in interes de afaceri. In zona orasului Glasgow exista o comunicate importanta de romani care isi desfasoara activitatea profesionala, iar lansarea acestei noi rute inainte de sarbatorile de iarna a fost special aleasa pentru ca ei sa se poata bucura impreuna cu familia si prietenii de aceasta perioada minunata a anului, a declarat Gheorghe Racaru, Director General Blue Air.

×
Subiecte în articol: Blue Air
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close