Antena 3 CNN Economic Companii A început FOTE 2013. Renault oferă 50 de maşini organizatorilor pe toată durata festivalului

A început FOTE 2013. Renault oferă 50 de maşini organizatorilor pe toată durata festivalului

A început FOTE 2013. Renault oferă 50 de maşini organizatorilor pe toată durata festivalului
19 Feb 2013   •   10:44
Duminică seară a avut loc la Braşov Ceremonia de Deschidere a Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE), competiția de sporturi de iarnă adresată copiilor cu vârste între 14 și 18 ani.  

La FOTE 2013 concurează peste 1.500 de sportivi din toată Europa. Deși au mai puțin de 18 ani, s-au înarmat de mici cu dorința de a atinge excelența, cu fair-play și mai ales cu mentalitatea de învingător. Pentru că numai acesta este drumul care îi duce pe sportivii juniori spre victorie.

Încă de anul trecut, Renault a pornit pe drumul spre victorie alături de campionii României, sprijinindu-i și recompensându-le efortul.



 

Mașina Campionilor Olimpici

În 2012, Renault a fost sponsor principal al Comitetului Olimpic și Sportiv Român. Pe 14 august, Renault i-a premiat pe sportivii români medaliați la Jocurile Olimpice de la Londra cu 16 mașini: 2 Latitude, pentru Alin Moldoveanu și Sandra Izbașa, 4 Megane Olympic, pentru Alina Dumitru, Corina Căprioriu, Roxana Cocoș și Cătălina Ponor, 10 Twingo pentru echipa de sabie (Rareș Dumitrescu, Alexandru Sirițeanu, Florin Zalomir, Tiberiu Dolniceanu) și echipa de gimnastică (Cătălina Ponor, Sandra Izbașa, Diana Chelaru, Diana Bulimar și Larisa Iordache) și Răzvan Martin. (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS)

Renault, maşina oficială a FOTE

Renault este alături de sportivi și în 2013, fiind sponsor oficial al Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE) și Mașina Oficială a Torței Olimpice. Renault a transportat Flacăra Olimpică la sosirea în țară, a fost alături de sportivi în ștafeta prin București din 9 februarie și a transportat apoi Torța la Brașov.





 

Mai mult, Renault România se va ocupa de transportul organizatorilor pe toată perioada festivalului, oferind acestora 50 de mașini (modelele Noul Clio și Koleos). 




 


 

×
Subiecte în articol: Renault
Citește mai multe din Companii
» Vezi toate știrile din Companii
Cele mai noi știri
Parteneri
x close