Antena 3 CNN Economic Black Friday 2017 tablete. eMAG a micsorat preturile dis de dimineata!

Black Friday 2017 tablete. eMAG a micsorat preturile dis de dimineata!

o_1bv2t3apu3v11j2g1qd0bii4c98.jpg
17 Noi 2017   •   07:15

Black Friday 2017 tablete. Campania de reduceri de Vinerea Neagră vine la pachet, la eMAG, cu reduceri consistente la tablete și accesorii pentru tablete.

eMAG a dat startul reducerilor - Vezi AICI lista completa!

La eMAG, campania de reduceri Black Friday 2017 începe la primele ore ale zilei de vineri, 17 noiembrie.

Pentru a consulta întreaga lista actuală cu prețuri la tablete de la eMAG, intrați aici.

În oferta eMAG de Vinerea Neagră sunt prinse peste două milioane de produse, iar valoarea totală a reducerilor va ajunge la 40 de milioane de euro.

Black Friday 2017 tablete eMAG

Tableta Samsung Galaxy Tab E T560, 9.6", Quad-Core 1.3 GHz, 1.5GB RAM, 8GB, White

Extrem de portabil, cu doar 8,5 mm grosime si 490 g, modelul Galaxy Tab E detine un design elegant si este incredibil de practic. Invelisul sau unic, antialunecare, ce imita materialele textile il face sigur si confortabil.

Capturati momentele de neuitat ale vietii cu functionalitatile avansate ale camerei dispozitivului Galaxy Tab E, inclusiv o camera spate puternica de 5 MP si controale foto si video usor de utilizat, cu un singur clic. 

Tableta ASUS ZenPad C 7.0 Z170C-1A038A, 7", Quad-Core 1.1GHz, 1GB RAM, 16 GB, IPS, Black

Conturul tabletei ZenPad C este din metal oferind un aspect inovator si tot in acelasi timp protejeaza si ecranul tabletei. Marginile tabletei sunt usor curbate, ceea ce face ca tableta sa nu alunece din palma. Tableta ZenPad C are incorporate tehnologiile Asus Bluelight Filter si Asus TruVivid, care in combinatie cu software-ul si hardware-ul tabletei ofera o experienta vizuala de neuitat.

Tableta Huawei MediaPad T3 7, 7", Quad Core 1.3 GHz, 1GB RAM, 16GB, Space Gray

Acest dispozitiv va va surprinde si va va incanta cu forma si functionalitatea sa, la numai 8.6mm grosime si cantarind numai 245 de grame. Utilizati puterea ultimei generatii de WiFi de 2.4 si 5 Ghz ce va asigura fluxul de date. Bucurati-va de torentul de date, oriunde va aflati.

Black Friday 2017 tablete. Alte super-oferte de la eMAG

Magazinul online eMAG vă pune la dispoziție numeroase aparate electrocasnice și electronice la prețuri foarte mici. Nu vor lipsi televizoarele, telefoanele mobile sau laptopurile, dar nici jucăriile, parfumurile, cosmeticele și produsele pentru casă și grădină.

Pentru a consulta lista cu prețuri eMAG înainte de Black Friday, intrați aici.

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close