Antena 3 CNN Economic BizSchool. Povestea medicului care a renunţat la ţara lui natală pentru a trata pacienţii români

BizSchool. Povestea medicului care a renunţat la ţara lui natală pentru a trata pacienţii români

Mohamad Delbani și-a părăsit țara natală, Liban, la doar 17 ani pentru un vis: acela de a fi medic. A ales România pentru studii, știind că Facultatea de Medicină “Carol Davila”, din București este una dintre cele mai bune facultăți de profil din Europa.

dr. mohamad delbani romania
Dr. Mohamad Delbani, medicul care a renunţat la ţara natală pentru a trata pacienţii români Sursa foto: Antena 3
de Bianca Voinea    |    18 Sep 2021   •   10:00

A absolvit-o, cu specializarea medicină generală, dar pentru că excelența în această profesie nu poate fi atinsă decât prin practică, medicul a făcut numeroase stagii de pregătire prin unele dintre cele mai mari spitale de urgență din Capitală și nu numai.

Focusat pe ascensiune în cariera de medic, Mohamad Delbani a nu s-a oprit din tot ceea îi putea atesta pregătirea în chirurgie, astfel că a obținut diplomă după diplomă.

S-a oprit la chirurgia estetică, atras de detalii, și după mai bine de un deceniu și-a deschis propria clinică în București. Nu era foarte familiarizat cu partea antreprenorială, dar a învățat că așa cum în sala de operații trebuie să te bazezi pe echipă exact așa este și în business.

Și-a luat alături de el profesioniști care pot gestiona afacerea, astfel încât el să se poată dedica în continuare actului medical.

Care sunt provocările prin care a trecut medicul-antreprenor și cum reușește să facă diferența în piață aflați din interviul realizat de Bianca Voinea, la BizSchool.

×
Subiecte în articol: BizSchool Mohamad Delbani
Cele mai noi știri
Parteneri
x close