Antena 3 CNN Economic Biz News Vrei în SUA? Plăteşti mai mult. Guvernul Statelor Unite a decis majorarea taxelor pentru vize

Vrei în SUA? Plăteşti mai mult. Guvernul Statelor Unite a decis majorarea taxelor pentru vize

Vrei în SUA? Plăteşti mai mult. Guvernul Statelor Unite a decis majorarea taxelor pentru vize
25 Mai 2010   •   16:18

Taxele pentru vizele pentru SUA se majorează începând cu 4 iunie, anunţă Ambasada Statelor Unite la Bucureşti citată de . Astfel, taxele pentru procesarea vizelor temporare pentru SUA vor creşte în baza unei scheme care diferenţia taxele în funcţie de tipul de viză cerut, scrie Gândul.
Majorările sunt urmările unor studii de evaluare a costurilor directe şi indirecte suportate de Guvernul SUA pentru a procesa vizele, spune misiunea diplomatică.
Procesul de solicitare a vizelor a fost modernizat, iar costurile au crescut, prin urmare taxa de 131 dolari din prezent nu mai este îndeajuns.
Pentru viza de tip B1/B2 (Turist/Afaceri), doritorii vor trebui să achite acum 140 USD, pentru cea de tiă E (Investitor) - 390 USD, pentru F (Student) - 140 USD, pentru J (Schimburi Culturale) - 140 USD, pentru K (Logodnic/Logodnică) - 350 USD, pentru vize pe baza unor petiţii tip H (Muncă temporară) - 150 USD, pentru L (Transfer intră-companie) - 150 USD, pentru O (Persoane cu abilităţi extraordinare) - 150 USD, P (Sportiv sau artist) - 150 USD, pentru Q (Schimburi interculturale) - 150 USD, pentru R (Angajat religios) - 150 USD. Toate celelalte taxe, inclusiv cea de ziarist, se vor majora la 140 USD.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: SUA guvern vize
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close