În plus, sunt și modificări la nivelul comportamentului în rândul angajaților, care în pandemie s-au repoziționat față de actualele locuri de muncă. Mulți dintre ei au realizat că nu se mai regăsesc în companiile în care lucrează, așa că în România, în prezent, asistăm la un val de freelanceri. Ce opțiuni profesionale are însă acest val aflați din clipul video, de la Corina Neagu, specialist în Resurse Umane.
Cum poate schimba educația antreprenorială viitorul copiilor
Educația antreprenorială dezvoltă o serie de abilități și competențe necesare pe tot parcursul vieții, așa că experții spun că este esențial ca aceasta să fie începută la o vârstă cât mai fragedă. Din păcate însă sistemul de învățământ romanesc este mult în urmă când vine vorba despre realitatea din practică. Cei care s-au mobilizat pentru a crește generații pregătite să preia ștafeta în business sunt tot antreprenorii, iar un exemplu este Nicoleta Munteanu, avocat de insolvență și vicepreședinta CONAF, care, de curând, a lansat primul manual de Educație antreprenorială dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani. Mai multe aflați din clipul video.
Cum a ajutat relaxarea restricțiilor la relansarea afacerilor mici care au avut de suferit în pandemie
Relaxarea restricțiilor a însemnat o revitalizare a multora dintre afacerile mici, legate cumva pe orizontală de HORECA și de partea de evenimente, precum saloane de înfrumusețare sau ateliere de croitorie. Cum au resimțit antreprenorii acest nou set de reguli aflați din clipul video, de la Luiza Willems.