APA ESTE POTABILĂ. CONFORM BULETINELOR DE ANALIZĂ APA NOVA DIN DATA 21.06.2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: SECTOR 1 – CLOR REZIDUAL LIBER: 0,42 mg/l; pH 7,45; TURBIDITATE: 0,24. SECTOR 2 - CLOR REZIDUAL LIBER: 0,31 mg/l; pH 7,48; TURBIDITATE: 0,34. SECTOR 3 - CLOR REZIDUAL LIBER: 0,29 mg/l; pH 7,47; TURBIDITATE: 0,38. SECTOR 4 - CLOR REZIDUAL LIBER: 0,34 mg/l; pH 7,44; TURBIDITATE: 0,27. SECTOR 5 - CLOR REZIDUAL LIBER: 0,38 mg/l; pH 7,43; TURBIDITATE: 0,31. SECTOR 6 - CLOR REZIDUAL LIBER: 0,31 mg/l; pH 7,46; TURBIDITATE: 0,25. APA ESTE POTABILĂ