Antena 3 CNN Economic Biz News (P) Calin Events lanseaza colectia de rochii de mireasa Calin Couture 2016

(P) Calin Events lanseaza colectia de rochii de mireasa Calin Couture 2016

11140041_1200341679992716_5918690787859467344_n.jpg
18 Dec 2015   •   15:26

De curand , la Stejarii Country Club in Bucuresti s-a desfasurat evenimentul de lansare al colectiei 2016 de rochii de mireasa Calin Couture. Cele mai frumoase rochii de mireasa printesa, sirena sau stil grecesc au defilat intr-o atmosfera eleganta si rafinata, inconjurate de lumini, flori si peste 200 dintre miresele anului 2016. Miresele prezente la eveniment au luat un prim contact cu trendurile anului urmator in materie de bridal fashion.        

Designerii casei de moda Calin Events ne-au vorbit despre ce i-a inspirat in crearea rochiilor noii colectii si trendurile anului 2016. Imaginea care a dominat rochiile a fost cea a unei femei sofisticate, senzuale si rafinate care este sigura pe feminitatea ei.Dintre trendurile anului 2016 designerii casei de moda au selectat ideile cele mai potrivite cu linia stilistica a colectiile. Pentru noua colectiie s-au selectat materiale invoative precum mikado de matase, dantela realizata din broderie de matase sau aplicatii din macrame realizat manual. Un alt trend selectat pentru colectia Calin Couture 2016 este cel al rochiilor de o alta culoare decat traditionalele alb sau ivoire. Calin Events a prezentant in noua sa colectie rochii blush, rose sau nude, cu aplicatii de aceeasi culoare sau ivoire. Combinatia favorita selectata de echipa creativa din acest trend este cea a rochiilor rose cu aplicatii nude sau bej. In fine o alta idee explorata in noua colectie este cea a aplicatiilor tridimensionale relizate manual. Echipa Calin Events a realizat flori tridimensionale, create manual petala cu petala, pe care le-a accesorizat apoi cu perle sau cristale Swaorvski. S-au realizat, tot din elemente Swarovski, brose care s-au aplicat centurilor rochiilor, brodate manual.


Miresele Calin Couture isi doresc in ziua nuntii lor o rochie creata special pentru ele care sa reflecte personalitatea si visele lor. O rochie unica, in acord cu cele mai noi tendinte si care sa le puna in evidenta cele mai bune calitati.

Calitatea rochiilor Calin Events nu este niciodata compromisa, chiar daca modelele alese de cliente nu sunt cele standard ce se regasesc in catalog. Flexibilitatea noastra se reflecta si la nivelul pretului unde incercam sa creem rochii de mireasa special pentru fiecare mireasa adaptate bugetului ei, pastrand intotdeauna standardele noastre intalte de calitate.

Pentru o experienta de shopping unica Calin Events a pregatit cel mai nou showroom de rochii de mireasa si de ocazie, unde echipa de consilieri a casei de moda va va ajuta sa alegeti si sa creati impreuna rochia perfecta pentru voi. Ne gasiti in zona Bucur Obor/Mihai Bravu, la adresa Str. Titu Maiorescu, nr 1A. Ne puteti contacta telefonic la numerele 0730403275 sau 0730403276 sau prin e-mail la [email protected].  

×
Citește mai multe din Biz News
» Vezi toate știrile din Biz News
Cele mai noi știri
Parteneri
x close