Antena 3 CNN Economic Biz News Omul care conduce omenirea din UMBRĂ face o declaraţie uimitoare despre România: "Se descurcă mai bine decât SUA"

Omul care conduce omenirea din UMBRĂ face o declaraţie uimitoare despre România: "Se descurcă mai bine decât SUA"

Omul care conduce omenirea din UMBRĂ face o declaraţie uimitoare despre România: "Se descurcă mai bine decât SUA"
de O.P.    |    17 Oct 2013   •   10:41

Unul dintre cei mai influenţi oameni din lume, fost preşedinte al al grupului Bilderberg, vicontele Etienne Davignon a revenit în România pentru a ţine o cuvântare la sediul BNR.

La sosirea pe aeroport, acesta a declarat în faţa presei că "România se descurcă mai bine decât SUA în momentul de faţă, din punct de vedere economic. Toate guvernele lumii se străduiesc să se schimbe şi să facă totul mai bine".

Vizita lui Etienne Davignon se datorează celebrării a 20 de ani de la înfiinţarea Asociaţiei Române pentru Clubul de la Roma, potrivit site-ului economica.net.

Grupul Bilderberg, înfiinţat de magnaţii David Rockefeller şi familia de bancheri Rotschild, este o organizaţie care cuprinde lideri politici occidentali, oameni de afaceri şi academicieni.

Etienne Davignon a prezidat conferinţele anuale ale grupului, care au loc începând din 1954, în perioada 1998-2001 şi este considerat a fi unul din cei mai influenţi oameni din lume.

Clubul de la Roma, o organizaţie al cărei scop este să-i aducă la aceeaşi masă pe principalii lideri politici ai lumii, s-a înfiinţat în 1968.
 

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close