Antena 3 CNN Economic Biz News Nicio zi fără benzină ieftină. Rompetrol reduce din nou preţul carburanţilor

Nicio zi fără benzină ieftină. Rompetrol reduce din nou preţul carburanţilor

Nicio zi fără benzină ieftină. Rompetrol reduce din nou preţul carburanţilor
30 Noi 2009   •   18:53

Rompetrol Downstream a redus luni cu doi bani pe litru preţul benzinei şi l-a menţinut pe cel al motorinei, a anunţat divizia de distribuţie a carburanţilor din grupul Rompetrol. Benzinele Efix 95 şi Alto 101 costă astfel 3,93 lei pe litru, respectiv 4,54 lei pe litru, scrie Mediafax.

Preţurile motorinelor Efix şi Alto 55 s-au menţinut la 3,81 lei litru, respectiv 4,1 lei pe litru. Preţurile carburanţilor vânduţi în staţiile Rompetrol pot varia cu +/- 5% faţă de preţurile de referinţă.

Rompetrol va reduce, marţi, preţurile de referinţă ale carburanţilor auto cu trei bani pe litru, după ce luni a diminuat tariful la benzină cu doi bani pe litru, menţinându-l neschimbat pe cel al motorinei, a anunţat divizia de distribuţie a carburanţilor din grupul Rompetrol.

Benzinele Efix 95 şi Alto 101 vor putea fi cumpărate cu 3,90 lei pe litru şi 4,51 lei pe litru. Preţurile motorinelor Efix şi Alto 55 va fi micşorat la 3,78 lei litru, respectiv 4,07 lei pe litru. Preţurile carburanţilor vânduţi în staţiile Rompetrol pot varia cu +/- 5% faţă de preţurile de referinţă.

Grupul Rompetrol este controlat de compania KazMunaiGaz din Kazahstan.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Rompetrol
Citește mai multe din Biz News
» Vezi toate știrile din Biz News
Cele mai noi știri
Parteneri
x close