Antena 3 CNN Economic Biz News Hidroelectrica cumpără maşini în plină criză. Una dintre ele este o maşină de teren de 60.000 de euro (VIDEO)

Hidroelectrica cumpără maşini în plină criză. Una dintre ele este o maşină de teren de 60.000 de euro (VIDEO)

Hidroelectrica cumpără maşini în plină criză. Una dintre ele este o maşină de teren de 60.000 de euro (VIDEO)
05 Iun 2010   •   17:58

Criza nu se simte atunci când vine vorba de achiziţii de lux. Hidroelectrica vrea să cumpere un autoturism de teren de 60.000 de euro. Pretenţiile sunt mari: maşina trebuie să aibă obligatoriu tapiţerie din piele şi torpedou cu sistem de răcire.

Potrivit unui anunţ postat pe site-ul Sistemului Electronic de Achiziţii Publice, Hidroelectrica, companie controlată de stat, prin intermediul Ministerului Economiei, vrea să cumpere mai multe maşini.

Cea mai importantă achiziţie se anunţă o maşină de teren în valoare de 60.000 euro. Printre cerinţele minimale solicitate se numără tapiţerie de piele, motor diesel de minim 2,9 litri, rezervor de cel puţin 95 de litri şi radiosistem de navigaţie cu ecran color de minim 7,5 inch, hartă pentru România şi Europa şi computer bord cu display color.

Cea de-a doua maşină pe care Hidroelectrica vrea să o cumpere este un microbuz pentru transportul a cel puţin zece persoane. Banii puşi la bătaie - peste 29.000 de euro.

Cerinţele sunt însă bizare: maşina ar trebui să aibă sistem de siguranţă pentru copii la uşi şi în acelaşi timp dotări pentru fumători - brichetă şi scrumieră. Şi se mai cere un lucru: geamurile antitermice trebuie neapărat să fie în tentă verde.

Ofertele de participare pot fi depuse până la data de 23 iunie 2010.



Antena 3




×
Citește mai multe din Biz News
» Vezi toate știrile din Biz News
Cele mai noi știri
Parteneri
x close