Antena 3 CNN Economic Biz News Decizia luată de proprietarii restaurantelor McDonald’s din România

Decizia luată de proprietarii restaurantelor McDonald’s din România

hamburger-207295_640.jpg
foto: pixabay.com
19 Iul 2016   •   18:49

Premier Restaurants România, compania care deține restaurantele McDonald’s, își reduce capitalul social 37 milioane lei (7,8 milioane euro), ca urmare a unui exces de lichiditate, banii urmând să fie restituiți asociatului unic – Premier Capital SRL, potrivit profit.ro.

”În urma aprobării situațiilor financiare anuale ale societății pentru anul 2015, asociatul unic a luat cunoștința de existența unui exces de lichidități în cadrul societății și, pentru optimizarea capitalului social, asociatul unic intenționează reducerea capitalului social al societății prin restituirea, către asociatul unic, a unei părți din aportul acestuia la capitalul social”, se arată într-o decizie a companiei.

Astfel, Premier Restaurants România își reduce capitalul social cu suma de 37 milioane lei, reprezentând 83,5164% din capitalul social total al societății. În urma acestei reduceri, capitalul social al companiei va fi de 4,42 milioane dolari în numerar și 3,83 milioane dolari în natură.

Firma Premier Capital SRL este deținută în proporție de 90% de Premier Capital BV, o subsidiară înregistrată în Olanda a companiei malteze care a preluat la începutul anului franciza  restaurantelor McDonald’s din România. Restul de 10% este deținut de Daniel Boaje, directorul McDonald's România.

 

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close