Antena 3 CNN Economic Biz News Cum să previi apariţia cancerului

Cum să previi apariţia cancerului

Cum să previi apariţia cancerului
Foto: IncomeMagazine.ro
12 Feb 2013   •   16:06

„Daca respecti un stil de viata sanatos, riscul de a face cancer este zero”, considera Thomas A. Sellers, PhD la Centrul Moffitt pentru prevenirea si controlul cancerului din Tampa. O alimentatie echilibrata, excercitiile fizice, si evitarea viciilor precum tutun si alcool, sunt principiile de baza ce trebuie urmate pentru o sanatate de fier.

Prevention recomanda rescpectarea unor masuri de prevenire, care diminueaza sansele de aparitie a cancerului, si aplicarea acestor reguli ca stil de viata.

Filtreaza apa de la robinet. Foloseste un filtru care te va feri de expunerea la substante cancerigene si chimicale. Astfel de substante actioneaza direct asupra hormonilor deregland grav activitatea acestora, asa ca apa de la robinet trebuie consumata doar daca a fost filtrata.

Bea zilnic cafea. Un studiu a demonstrat ca persoanele care beau pana la 5 cani de cafea p zi, au un risc cu 40% mai scazut de a dezvolta cancer decat cei care nu consuma cafea. Cafeaua scade si riscul de Parkinson si diabet.

Citeşte articolul integral pe IncomeMagazine.ro


×
Citește mai multe din Biz News
» Vezi toate știrile din Biz News
Cele mai noi știri
Parteneri
x close