Antena 3 CNN Economic Biz News (P) Cum castigi bani apeland la servicii de rent a car?

(P) Cum castigi bani apeland la servicii de rent a car?

o_1bcv64m0t144u1qkek50158d1nhv8.jpg
05 Apr 2017   •   16:51

A apela la servicii de rent a car este, cu siguranta, cea mai inteligenta miscare pe care o poti face in momentul in care doresti sa pleci intr-o calatorie la drum lung. Multe persoane sunt sceptice in momentul in care se decid sa apeleze la firmele de profil, dar asta pentru ca nu stiu cat de multe avantaje poate aduce inchiriere unei masini si care sunt beneficiile finale vizibile. Iata ce trebuie sa stii!

Un avantaj foarte important al serviciilor de rent a car este acela ca nu vei simti deprecierea in timp a propriei tale masini – nu doar ca permit consumatorului sa se bucure la maxim de caracteristicile fiecarui model oferit, dar acesta nu va trebui sa se ingrijoreze de scaderea valorii masinii sale produsa in timpul utilizarii. In momentul in care se semneaza contractul de rent a car, responsabilitatea financiara a clientului se incheie (ne asumam cazul in care nu exista accidente produse din cauza soferului). In multe cazuri, o masina noua isi pierde mai mult de 30% din valoarea totala odata cu primii kilometri, iar pe o perioada de 3 ani valoarea se poate deprecia cu pana la 50%. Sa nu mai spunem ca valoarea de revanzare a unei masini este incerta.

Multi dintre soferi nu sunt atrasi de ideea de a se ocupa de mentenanta masinii; totusi, daca revizia nu este adusa la zi, atunci pot aparea incidente catastrofale, ceea ce va conduce la imposibilitatea de a conduce masina cat timp este reparata si la o factura cu siguranta mare. Un mare avantaj al FocusRent, firma de rent a car in Bucuresti si Otopeni, este acela ca revizia completa a automobilului nu mai sta in grija consumatorului, responsabilitatea fiind preluata de catre agentie, ceea ce inseamna ca singura grija a clientului va fi de a reumple rezervorul. Pentru cei care inchiriaza masina pentru o perioada lunga, este normal ca firma de rent a car sa asigure acesteia revizia la un anumit interval de timp sau sa schimbe masina cu una a carei revizie este la zi.

Majoritatea firmelor de rent a car pun la dispozitie un catalog de masini foarte ofertant; aceste masini sunt menite sa satisfaca o scara larga de posibilitati financiare. Indiferent de bugetul pe care il ai, o firma de rent a car care se respecta va putea sa te ajute in orice situatie, cu o masina care sa se potriveasca dorintelor si necesitatilor tale. Iar pentru ca serviciile de rent a car sa fie complete, FocusRent asigura, pe langa posibilitatea de a lua masina de la sediul firmei, livrarea acesteia la domiciliu. Acest aspect reprezinta un avantaj evident pentru persoanele ce nu detin o masina sau nu au acces la masina personala la momentul respectiv, pentru ca nu vor mai trebui sa plateasca un taxi sau sa strabata orasul cu mijloacele de transport in comun. Prin urmare poti salva si timp, si bani.

Si daca tot vorbim despre economisirea de bani, este de subliniat faptul ca un mare avantaj al serviciilor de rent a car oferite de FocusRent este acela ca flota de masini pe care o detine este variata, astfel incat poti sa inchiriezi o masina care consuma mult mai putina benzina decat masina ta personala. Daca detii o masina veche sau una care consuma mult combustibil, poti salva multi bani daca te decizi sa folosesti o masina in regim rent a car pe distante lungi. Orice tip de masina ti-ai dori, firma de rent a car trebuie sa fie capabila sa iti puna la dispozitie un model care sa corespunda necesitatilor tale.

Inca din 2006, FocusRent ofera servicii de rent a car in Bucuresti si Otopeni la cel mai inalt nivel de calitate, cu predare rapida si inlocuirea gratuita a autoturismului in caz de avarie. Totul pentru satisfactia clientilor sai, care cu siguranta vor reveni pentru a beneficia de servicii de rent a car profesionale.

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close