Antena 3 CNN Economic Biz News Business Yahoo anunţă profituri triple pentru a forţa Microsoft să crească oferta de cumpărare

Yahoo anunţă profituri triple pentru a forţa Microsoft să crească oferta de cumpărare

Yahoo anunţă profituri triple pentru a forţa Microsoft să crească oferta de cumpărare
23 Apr 2008   •   12:08

Compania Yahoo a a anunţat o triplare a profiturilor în primele trei luni ale anului 2008. Acest anunţ vine ca o încercare de a dovedi că firma valorează mai mult decât oferta făcută de Microsoft, care o evaluase la 44,6 miliarde de dolari.

Cu toate acestea, performanţele firmei, deşi au depăşit aşteptările, nu au fost de ajuns pentru a convinge analiştii ca Yahoo merită o ofertă mai mare.

În aceste condiţii, directorul executiv al companiei, Jerry Yang a declarat că firma rămâne deschisă la semnarea unui acord cu Microsoft, însă continuă să analizeze şi alte posibilităţi.

Pe de altă parte, directorul executiv de la Microsoft, Steve Ballmer declara cu ceva vreme în urmă că Microsoft îşi va menţine oferta pentru Yahoo, indiferent dacă aceasta va surprinde sau va dezamăgi investitorii la capitolul profit. În acelaşi timp, Microsoft a anunţat că dacă oferta nu va fi acceptată până la 26 aprilie, ar putea duce la o preluare ostilă, la un preţ mai scăzut.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close