Antena 3 CNN Economic Biz News Business Vodafone s-a lansat în telefonia fixă

Vodafone s-a lansat în telefonia fixă

Vodafone s-a lansat în telefonia fixă
19 Iun 2007   •   15:09

Vodafone a lansat marţi noul său produs, telefonia fixă, prin Vodafone Acasă atât pentru persoane fizice cât şi persoane juridice, serviciile fiind disponibile la nivel naţional, în toată aria de acoperire a reţelei GSM Vodafone România.
Telefonia fixă Vodafone are abonamente ce variază între patru dolari şi zece dolari, minutele incluse lunar în abonament şi neconsumate fiind reportate în luna următoare. Numerele fixe Vodafone au prefixul '0372', urmat de alte şase cifre, fiind accesibile pentru toate reţelele naţionale, fixe şi mobile, respectiv Romtelecom, Orange, Cosmote, Telemobil, RCS&RDS, UPC România. Clienţii care folosesc serviciile de telefonie fixă şi mobilă de la Vodafone vor primi o factură unică.

Abonamentul de patru dolari permite efectuarea de apeluri către reţele de telefonie fixă la un tarif unic de 0,05 dolari pe minut, preţ valabil şi către alţi utilizatori Vodafone Acasă. Apelurile către reţeaua mobilă a Vodafone vor fi taxate cu 0,12 dolari pe minut, iar cele către alte reţele mobile cu 0,19 dolari pe minut. Preţurile nu includ TVA.

Odată cu lansarea noului produs, Vodafone are şi ofertă promoţională pentru clienţii care se abonează până la 2 septembrie 2007, oferindu-se minute gratuite suplimentare pentru apelarea destinaţiilor Vodafone mobil, timp de câte şase luni pe an. Astfel, pentru abonamentul clasic, Vodafone Acasă de patru dolari pe lună se includ 20 de minute gratuite pe lună către reţeaua mobilă Vodafone, iar pentru Vodafone Acasă 75+, la tariful de 7 dolari/lună, se includ 75 de minute gratuite/lună către reţeaua mobilă Vodafone.

La contractarea unui abonament de telefonie fixă Vodafone se oferă gratuit telefonul Sagem MyH10, mai puţin la abonamentul de 4 dolari/lună, încheiat pe o perioadă de un an, pentru care preţul telefonului este de 6 dolari.
Sagem MyH10 este disponibil şi fără abonament Vodafone Acasă, la preţul de 59 dolari.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close