Antena 3 CNN Economic Biz News Business Sezonul reducerilor în magazinele din Capitală

Sezonul reducerilor în magazinele din Capitală

Sezonul reducerilor în magazinele din Capitală
23 Iul 2007   •   08:05

Atenţie, s-a dat startul la reduceri! Anunţul a umplut, deja, magazinele de haine. Se cumpără orice, promoţie să fie. Acum, patronii magazinelor vând produse la jumătate de preţ, sau chiar mai puţin. Cei care vor să cumpere, trebuie să ţină cont de câteva reguli simple. Haine de vară, încălţăminte sau accesorii. Destule magazine le vând acum la jumătate de preţ sau chiar mai puţin. Ca să ai noroc în perioada reducerilor trebuie să respecţi câteva reguli simple. În primul rând să ajungi la magazinele cu promoţii când ceilalţi au treabă. Cine a respectat regula a avut noroc. În timp ce unii erau la piaţă, alţii au dat năvală în magazine. Cine a avut noroc şi-a schimbat garderoba.

Reducerile sunt substanţiale şi chiar merită să faci achiziţii în perioada reducerilor. A doua regulă: nu respecta socoteala de acasă. Cum promoţiile golesc rafturile, nu întotdeauna găseşti exact ce ţi-ai dorit. Aşa că are succes cine se adaptează. A treia regulă: şi reducerile costă.

Vânzările din magazine aproape că s-au dublat, ceea ce înseamnă că mulţi au l[sat bani grei. Românii sunt din ce în ce mai dispuşi să cumpere produse la reducere, pentru că se merită. Patronii magazinelor speră ca vânzările în această perioadă să crească faţă de o perioadă obişnuită cu 100%.

Oficial sezonul reducerilor începe de la 1 august. Conform legii, comercianţii trebuie să notifice primăriile asupra perioadei de reduceri cu două săptămâni înainte.

Antena 3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close