Antena 3 CNN Economic Biz News Business Milioane de euro cheltuite la Luxury Show din capitală de românii care nu cred în criză

Milioane de euro cheltuite la Luxury Show din capitală de românii care nu cred în criză

Milioane de euro cheltuite la Luxury Show din capitală de românii care nu cred în criză
09 Dec 2008   •   09:20

Încă un fapt vine să confirme că veştile despre criză nu s-au auzit în România, sau chiar dacă s-au auzit nu sunt luate în serios mai ales pentru ca bogaţii României nu se simt afectaţi direct.
Vânzările din cadrul târgului Luxury Show din Bucureşti au depăşit orice aşteptări Astfel, şapte români au ales să vină pe jos şi să plece acasă cu Maserati Quattroporte, automobil de peste 140.000 euro. Maşina vine însoţită de un şofer care va sta la dispoziţia proprietarului timp de şase luni. Şi nu orice fel de şoferm, ci unul care face cursuri de pilotaj, dar şi de bune maniere, scrie Gandul.
Un alt produs care s-a dat ca pâinea caldă este telefonul Vertu, cumpărat de numai puţin de nouă români, deşi preţul său poate ajunge la câteva zeci de mii de euro.
Românii cu bani au fost atraşi de noile modele Vertu-Ascent TI Ferrari, fabricate pe negru, roşu şi galben. Cellini a vândut nouă telefoane din seria Signature şi Ascent TI Ferrari, cu preţul cuprins între 4.000 euro şi 26.000 euro. Modelul Ferrari Black este cel mai scump din seria sa, cu un preţ de 8.300 euro.
În plus, cum momentele de relaxare sunt preţuite de bogaţii români, ei şi plătesc sume fabuloase pentru masaj. Drept urmare s-au vândut scaune Sanyo de 10.000 euro, considerate cele mai performante de pe piaţă, dar şi modele cu mai puţine funcţii, la 4.500 euro. Un alt obiect căutat a fost fotoliul care îi face masaj în ritmul muzicii, contra preţului de 6000 de euro.
Şi piscinele SPA şi-au găsit stăpâni, patru milionari care au plătit câte 30.000 euro pentru relaxare, hidroterapie, calmarea durerilor musculare.
Iar cine doreşte să îşi impresioneze invitaţii de Crăciun a ales un mobilier în serie limitată. Printre acestea se numărăr patru biblioteci Veneţia de 50.000 de euro bucata dar şi un dormitor de 38 mii euro.
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close