Antena 3 CNN Economic Biz News Business Doi operatori low cost iau locul Wizz Air pe aeroportul din Târgu Mureş

Doi operatori low cost iau locul Wizz Air pe aeroportul din Târgu Mureş

Doi operatori low cost iau locul Wizz Air pe aeroportul din Târgu Mureş
09 Noi 2007   •   10:48

Conducerea Aeroportului Transilvania Târgu Mureş a anunţat, vineri, iniţierea unor contacte cu 28 de operatori aerieni pentru a identifica parteneri care să preia piaţa de trafic aerian care urmează a fi eliberată de operatorul Wizz Air pe 13 noiembrie. Directorul Aeroportului Transilvania, Petru Ştefan Runcan, a declarat că până în prezent doi operatori Low Cost importanţi din Europa au răspuns solicitărilor şi că, de săptămâna viitoare, vor fi iniţiate negocieri pentru perfectarea operării lor la Târgu Mureş.

Wizz Air a transmis recent topul pe luna octombrie al celor 39 de aeroporturi europene de unde operează, pe primul loc figurând Aeroportul Coventry din Marea Britanie. Pe locul doi în clasament, cu cele mai bune servicii aeroportuare pe octombrie după Aeroportul Coventry este Aeroportul Transilvania Târgu Mureş.

Acest clasament reprezintă sinteza altor nouă clasamente aeroportuare efectuate de Wizz Air asupra calităţii serviciilor oferite, întârzierii de operare şi numărului pasageri care au solicitat despăgubiri.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close