Antena 3 CNN Economic Biz News Business Diverta a deschis primul magazin ?Ideea?, pentru comercializarea produselor Apple

Diverta a deschis primul magazin ?Ideea?, pentru comercializarea produselor Apple

Diverta a deschis primul magazin ?Ideea?, pentru comercializarea produselor Apple
15 Sep 2008   •   13:15

Fanii Apple din România vor putea găsi produsele preferate într-un nou magazin deschis de Diverta. În acest magazin, primul din lanţul „Ideea”, Diverta va comercializa întreaga gamă de produse şi accesorii Apple, obţinând certificarea de Premium Reseller. Oficialii Diverta au anunţat intenţia de a deschide încă cinci astfel de unităţi în următorul an.

"Ne propunem, prin strategia de dezvoltare a noului brand, să deschidem într-un an, pe lângă acest magazin, încă cinci, în Bucureşti, Braşov, Constanţa, Iaşi şi Timişoara. Ne aşteptăm ca în noul magazin să avem o cifră de afaceri de un milion de euro pe an", a declarat luni, într-o conferinţă de presă, directorul executiv al Diverta, Dan Roşu.

Lanţul Diverta, parte a grupului RTC Holdig deţinut de omul de afaceri Octavian Radu, a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 47 milioane de euro şi estimează pentru acest an încasări de 56 de milioane de euro.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close