Antena 3 CNN Economic Biz News Business Case scumpe la târgul imobiliar din Bucureşti

Case scumpe la târgul imobiliar din Bucureşti

Case scumpe la târgul imobiliar din Bucureşti
18 Oct 2007   •   16:50

Apartamente, garsoniere şi case pe pământ, toate la preţuri ameţitoare. Acestea sunt ofertele târgurilor de case, evenimente tot mai des organizate în ultima perioadă. Deşi concurenţa pe piaţă este tot mai acerbă, preţul unui cămin rămâne în continuare mult prea mare pentru românii de rând. Aproape în fiecare lună în Bucureşti se organizează câte un târg de case. Deşi cerere există, casele se vând destul de greu.

Dezvoltatorii imobiliari încearcă din greu să ia ochii potenţialilor cumpărători. Oraşul viitorului, în viziunea expozanţilor, este reprezentat de blocuri înalte, cu până la 30 de nivele.

Ca să atragă clienţi, ofertanţii vin cu fel şi fel de oferte. Pentru primii 8 clienţi, unul dintre expozanţi oferă o maşină, altul vine cu o reducere de 7 % pentru primii 30 de clienţi.

Chiar şi cu maşini date cadou sau discounturi care fac cu ochiul, preţurile apartamentelor nu scad sub 150.000 de euro. Un român care câştigă lunar salariul mediu net, de aproximativ 1.000 lei, poate lua un credit ipotecar de cel mult 26.000 de euro, adică doar jumătate din preţul unei garsoniere foarte ieftine.

Antena 3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close