Antena 3 CNN Economic Biz News Business AVAS amână din nou termenul limită de depunere a ofertelor pentru Avioane Craiova

AVAS amână din nou termenul limită de depunere a ofertelor pentru Avioane Craiova

AVAS amână din nou termenul limită de depunere a ofertelor pentru Avioane Craiova
05 Mai 2008   •   14:44

AVAS a amânat din nou, până la 20 mai, termenul limită de depunere a ofertelor pentru Avioane Craiova. În mod normal termenul expira vinerea aceasta. Pachetul majoritar de acţiuni, adică 80,9% din capitalul social, va fi vândut prin negociere în baza ofertelor finale şi irevocabile. "Decizia AVAS de prelungire a termenului de depunere a fost luată ca urmare a solicitărilor venite din partea unor investitori interesaţi de realizarea unui audit propriu în societate", se arată într-un comunicat al instituţiei.

Câştigătorul este obligat să depună împreună cu oferta şi un plan de afaceri pe o perioadă de minimum trei ani. Procesul de privatizare a fost reluat în acest an după ce instituţia a întrerupt în iulie anul trecut negocierile cu singurul ofertant.

În această nouă încercare de privatizare, 17 companii din ţară şi din străinătate s-au arătat interesate de Avioane Craiova. Societatea, aflată acum pe pierdere, este unicul producător de aeronave de tip militar din sistemul industriei aeronautice româneşti.

Antena 3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close