Antena 3 CNN Economic Biz News Business Apple a lansat noul iPhone în Noua Zeelandă şi Japonia

Apple a lansat noul iPhone în Noua Zeelandă şi Japonia

Apple a lansat noul iPhone în Noua Zeelandă şi Japonia
11 Iul 2008   •   12:36

Apple a lansat vineri în magazinele din Japonia şi Noua Zeelandă cel mai nou model de iPhone, în premieră mondială. Fanii care aşteptaseră zeci de ore înainte de deschiderea magazinelor au năvălit înăuntru pentru a fi printre primii deţinători ai noilor telefoane de ultimă generaţie. Companiile care au pus în vânzare modelul de iPhone 3G au estimat că numai în primele ore de vânzare vor vinde mii de dispozitive. În Noua Zeelandă, reprezentanţii Vodafone au anunţat că în primele ore de la lansare au fost vândute 400 de telefoane, pe când la Tokyo, încă dinainte ca magazinul Softbank să se deschidă peste 1500 de oameni aşteptau să cumpere un iPhone.

Printre cele mai importante îmbunătăţiri ale noului iPhone sunt compatibilitatea cu reţelele mobile 3G, cu acces wireless mult mai rapid, precum şi posibilitatea de a rula software produs de terţi, precum jocuri, programe de mesagerie instant sau corporate e-mail.

Primul iPhone a fost disponibil iniţial doar în Statele Unite şi Europa, pe când noul model este aşteptat să fie pus în vânzare în 70 de ţări până la finalul anului.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close