Antena 3 CNN Economic Biz News Business Al şaselea Carrefour din Bucureşti a fost deschis la centrul comercial Vitantis

Al şaselea Carrefour din Bucureşti a fost deschis la centrul comercial Vitantis

Al şaselea Carrefour din Bucureşti a fost deschis la centrul comercial Vitantis
01 Iul 2008   •   11:20

Liderul pe formatul de hipermarket din România, Carrefour, a lansat astăzi (n.r. marţi, 1 iulie) cel de-al şaselea hypermarket din Bucureşti şi al 15-lea din România. Carrefour Vitantis şi-a deschis uşile la ora 09:00 în şoseaua Vitan-Bârzeşti nr.7A şi se întinde pe o suprafaţă de 4.000 de metri pătraţi, de două ori mai mică decât în cazul unui magazin tradiţional.

Carrefour vrea astfel să satisfacă nevoile de proximitate şi accesibilitate ale locuitorilor din zona Vitan, cu precizarea că în acest magazin gama produselor va fi axată pe nevoile de bază zilnice. ?În magazin sunt prezente toate gamele de produse, dar nu în diversitatea obişnuită, accentul fiind pus pe produsele alimentare. Toate produsele alimentare dintr-un Carrefour tradiţional de 8.000 m2 se regăsesc 100% şi în Carrefour Vitantis?, se arată în prezentarea centrului comercial de pe pagina oficială Carrefour.

Conform Evenimentului Zilei, investiţia totală în acest hipermarket, pentru care s-au creat 300 de locuri de muncă, este de aproximativ 12 milioane de euro. Totodată, inaugurarea hipermarketului coincide cu deschiderea primului Technomarket din Bucureşti şi a unei galerii de magazine. Carrefour va continua strategia de dezvoltare, în perioada 2008-2009, prin deschiderea a noi hipermarketuri, în Oradea, Buzău, Sibiu, Deva, Brăila, Iaşi, Constanţa şi Bucureşti (Berceni).

Centrul Comercial CARREFOUR VITANTIS
Adresă
B-dul. Şos. Vitan-Bârzeşti, nr. 7A, sector 4, Bucureşti

Program
Luni - Duminica: 09:00 - 21:00

Mijloace de transport în comun
Autobuze: 102, 181

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close