Antena 3 CNN Economic Biz News Business Aeroportul Băneasa şi-a redeschis porţile (VIDEO)

Aeroportul Băneasa şi-a redeschis porţile (VIDEO)

Aeroportul Băneasa şi-a redeschis porţile <font color=red>(VIDEO)</font>
20 Aug 2007   •   08:20

De duminică seara, cursele aeriene comerciale vin şi pleacă şi de la Aeroportul Băneasa. După trei luni de reparaţii şi o investiţie de 20 de milioane ¤, aeroportul şi-a îmbunătăţit serviciile: mai multe porţi pentru controlul bagajelor şi al biletelor, o sală de aşteptare mai mare, dar şi o parcare generoasă.

Modernizările nu se opresc însă aici. Primii pasageri care au văzut noua faţă a Aeroportului Băneasa au rămas umiţi. Totul este nou şi, mai ales, foarte curat. Aeroportul are de două ori mai multe porţi pentru controlul bagajelor şi al biletelor, o sală de aşteptare mai spaţioasă şi o parcare mai mare. Aproape că nu există nici o diferenţă faţă de celelalte aeroporturi internaţionale, spun mulţi dintre ei.

Lucrările de reparaţii au durat trei luni şi au costat peste 20 de milioane de euro. Investiţiile nu se opresc însă aici: din primăvara anului viitor, va fi dat în folosinţă un nou terminal pentru plecări. De asemenea, oamenii de afaceri vor avea o sală de aşteptare separată şi chiar vor putea decola de pe aeroport cu elicopterele personale.  

Antena 3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close