Antena 3 CNN Economic Biz News 10.000 de kilometri de drumuri judeţene, reabilitate de Guvern în prag de alegeri

10.000 de kilometri de drumuri judeţene, reabilitate de Guvern în prag de alegeri

10.000 de kilometri de drumuri judeţene, reabilitate de Guvern în prag de alegeri
07 Sep 2009   •   11:43

Coaliţia de guvernare scoate din sufertaşul proimisiunilor electorale vechea metodă a reabilitării drumurilor din teritoriu în prag de alegeri. 10.000 de kilometri de drumuri judeţene vor fi supuse procesului de modernizare, a anunţat luni vicepreşedintele PDL, Gheorghe Flutur după şedinţa birorului coaliţiei.

?Am discutat calendarul măsurilor anticriză, precum modernizarea a 10000 de kilometri de drumuri judeţene în perioada în care urmează? a precizat Flutur, arătând că decizia a fost luată după o prezentare făcută de către ministrul Dezvioltării, Vasile Blaga pe ceastă temă.

Potrivit acestei dări de seama, guvernenţii au realizat, cu numai două luni înainte de campania pentru alegerile prezidenţiale, că o treime din reţeaua de drumuri judeţene se află în evul mediu, la stadiul de drum pietruit sau de pământ.

"Ministrul Vasile Blaga a făcut o prezentare, România are circa 35.000 de kilometrii de drumuri judeţene, din care, din păcate, încă aproape o treime din acestea sunt doar pietruite sau drumuri de pământ şi acest program are în vedere modernizarea unui număr mare de kilometri de drumuri", a declarat liderul PDL.

Flutur a explicat că sursele de finanţare pentru acest efort de modernizare a infrastructurii de comunicaţii rutiere vor fi identificate de către Ministerul Finanţelor în sectorul furnizorilor de credite, dar şi al fondurilor de stat.

Liderii coaliţiei au mai luat astăzi în discuţie problema încălzirii locuinţelor şi a alocării de resurse financiare necesare pentru pregătirea pe timp de iarnă.

Antena3.ro

×
Citește mai multe din Biz News
» Vezi toate știrile din Biz News
Cele mai noi știri
Parteneri
x close