Antena 3 CNN Economic Banci Băsescu către bănci: ?În mine nu mai au un susţinător până nu coboară batjocura din zona dobânzilor?

Băsescu către bănci: ?În mine nu mai au un susţinător până nu coboară batjocura din zona dobânzilor?

Băsescu către bănci:  ?În mine nu mai au un susţinător până nu coboară batjocura din zona dobânzilor?
05 Iun 2009   •   14:03

coboară "batjocura din zona dobânzilor" a afirmat vineri preşedintele Traian Băsescu. El a calificat recenta întâlnire cu reprezentanţii bancari ca o mare dezamăgire, de vreme ce bancherii s-au comportat ca nişte emisari ai unor societăţi neperformante, care au nevoie de sprijinul statului
Prezent la Simpozionul "Ziua Câmpului", care se desfăşoară în Insula Mare a Brăilei, Traian Băsescu a lăsata să se înţeleagă că în cazul în care băncile nu devin responsabile şi nu se angajează serios în reluarea creditării, Guvernul va trebui să găsească o alternativă.
"În mine nu mai au un susţinător până nu încep să se mişte, nu reiau creditarea şi nu coboară batjocura din zona dobânzilor", a declarat preşedintele Traian Băsescu, arătând că Guvernul şi-a îndeplinit partea sa de angajament în raport cu băncile.
Şeful statului a criticat modul în care bâncile au înţeles să se justifice în faţa sa pentru a cere sprijinul statului. "Băncile au injectat bani în economia României, dar nu statul a făcut ca datoriile pe termen scurt din mediul privat să fie de 24-26 miliarde de euro, ci băncile", a spus preşedintele.
Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close