Antena 3 CNN Economic Auto Vremea rea provoacă accidente rutiere grave. O persoană decedată şi şase rănite

Vremea rea provoacă accidente rutiere grave. O persoană decedată şi şase rănite

Vremea rea provoacă accidente rutiere grave. O persoană decedată şi şase rănite
16 Sep 2008   •   09:03

Vremea rea şi neatenţia au fost principalele cauze ale accidentelor de circulaţie din ultimele ore. În judeţul Cluj, şoferul unei furgonete în care se aflau 6 persoane nu a ţinut cont de semnele de circulaţie a provocat moartea unui om. Toate persoanele din furgonetă au fost şi ele rănite. Şi la Bistriţa o autoutilitară s-a ciocnit cu o ambulanţă, tot din cauza drumului alunecos.

Primul accident s-a produs pe DN1 A, în apropierea localităţii CIUCEA. Şoferul unei furgonete a izbit violent o maşină care venea din sens opus. Se pare că acesta depăşise cu mult limita de viteză legală. În urma impactului, şoferul nevinovat a murit pe loc. Ceilalţi pasageri din furgonetă au ajuns de urgenţă la spital şi sunt în afara oricărui pericol.

Tot din cauza carosabilului umed şi imprudenţei în trafic, un alt accident s-a produs aseară, în apropierea municipiului Bistrita. Şoferul unei autoutilitare a lovit în plin maşina serviciului de ambulanţă din Năsăud care tocmai se întorcea din misiune. Şoferul vinovat va răspunde acum penal în faţa legii pentru distrugere.

Antena3

×
Citește mai multe din Auto
» Vezi toate știrile din Auto
Cele mai noi știri
Parteneri
x close