Antena 3 CNN Economic Auto Vezi aici pe ce drumuri nu se circulă

Vezi aici pe ce drumuri nu se circulă

<font color=red>Vezi aici pe ce drumuri nu se circulă</font>
04 Ian 2008   •   07:51
Circulaţia pe tronsonul Lehliu-Drajna al autostrăzii Bucureşti-Constanţa s-a redeschis. Se circulă pe ambele sensuri şi în aproximativ 2 ore întreaga autostradă va fi practicabilă De altfel ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, a declarat pentru Antena 3 că obiectivele stabilite în cadrul şedinţei comandamentului de iarnă de astăzi sunt deschiderea completă a Autostrăzii Soarelui şi deblocarea tuturor drumurilor. Un singur drum naţional va rămâne cu siguranţă închis - DN 38 Agigea - Negru-Vodă, care este profund afectat de zăpadă şi de viscol.

Drumuri închise din cauza ninsorilor
Mai multe drumuri din ţară rămân în continuare închise din cauza zăpezii. Printre acestea, şi Autostrada Soarelui, care rămâne blocată pe tronsonul Bucureşti-Feteşti, unde vântul puternic şi zăpada îngreunează activitatea utilajelor de deszăpezire.

Drumuri naţionale cu circulaţia întreruptă
A2 Lehliu - Feteşti
DN 3 Ostrov - Basarabi
DN 38 Agigea - Negru Vodă
DN 73C Curtea de Argeş ? Piatra
DN 73C Curtea de Argeş ? Tigveni
DN 73D Vultureşti- Hârtieşti


Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, a inspectat joi seară A2, însoţit de peste şapte utilaje de dezăpezire. Pe mai multe tronsoane, cantitatea mare de zăpadă şi viscolul făceau imposibilă trecerea vreunui utilaj. Din cauza viscolului şi a stratului de zăpadă, chiar şi maşina ministrului Transporturilor a rămas blocată minute bune, până când maşinile de la dezăpezire au intervenit.

Antena3.ro

×
Citește mai multe din Auto
» Vezi toate știrile din Auto
Cele mai noi știri
Parteneri
x close