Antena 3 CNN Economic Auto Un tronson al Autostrăzii Soarelui, închis din cauza viscolului şi a gerului

Un tronson al Autostrăzii Soarelui, închis din cauza viscolului şi a gerului

Un tronson al Autostrăzii Soarelui, închis din cauza viscolului şi a gerului
22 Ian 2010   •   21:09

Un tronson al Autostrăzii Soarelui a fost închis din cauza viscolului, a gerului şi a vizibilităţii scăzute. Este vorba despre sectorul Fundulea - Feteşti, potrivit Mediafax. Şoferii pot folosi rutele ocolitoare DN 3 Bucureşti - Lehliu şi DN3A Drajna ? Feteşti. Decizia de închidere parţială a Autostrăzii A2, pe tronsonul Fundulea - Feteşti a fost luată din cauza temperaturilor de minus 15 - minus 20 de grade Celsius, materialele antiderapante fiind ineficiente când este atât de frig.

Un accident s-a produs pe DN 22C, în zona Cernavodă, la ieşirea de pe A2. Un camion cu azotat s-a răsturnat, dar nu există pericol de explozie şi nu s-au înregistrat victime.

De asemenea, circulaţia auto pe DN 23B Măicăneşti - Ciorăşti în judeţul Vrancea este blocată vineri seara din cauza viscolului puternic, informează Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Subcomisarul Adrian Creangă, de la Centrul Infotrafic, le-a recomandat şoferilor să evite deplasările iar dacă sunt necesare să se intereseze în privinţa condiţiilor meteo, să adapteze viteza la condiţiile de trafic şi să folosească frâna de motor dacă şoseaua este acoperită de polei.





Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close