Antena 3 CNN Economic Auto Un om a murit după ce maşina sa a fost spulberată de un şofer care conducea cu 260 km la ora

Un om a murit după ce maşina sa a fost spulberată de un şofer care conducea cu 260 km la ora

Un om a murit după ce maşina sa a fost spulberată de un şofer care conducea cu 260 km la ora
09 Mar 2009   •   22:43

Un jandarm a murit după o cursă nebunească cu 260 de kilometri pe oră în Bucureşti. Omul a murit după ce maşina în care se afla a fost strivită de o limuzină condusă de un şofer grăbit care se luase la întrecere cu altul. Şoferul vitezoman şi încă doi pasageri au ajuns la spital. Şi el şi celălalt şofer erau băuţi.

Şoferul limuzinei gonea nebuneşte pe Şoseaua Alexandriei. Martorii spun că se luase la întrecere. În cale i-a ieşit însă o maşină care tocmai pleca din unitatea de jandarmi.

În maşină se aflau doi jandarmi. Plecaseră de la serviciu, după 12 ore de muncă dar s-au întors după ce au realizat că unul dintre ei şi-a uitat telefonul mobil.

Limuzina a spulberat tot ce a întâlnit în cale. A intrat pe contrasens şi a smuls un copac. Potrivit poliţiştilor, acul autoturismului s-a oprit la 263 de kilometri la oră.

Jandarmul care se afla pe locul din dreapta a fost aruncat din maşină şi a murit pe loc. Avea 33 de ani şi era căsătorit. Cel care se afla la volan, şoferul limuzinei şi încă un pasager au ajuns cu răni grave la spital. Acum poliţia încearcă să vadă cine este vinovat în acest accident. Mai ales că s-a dovedit că amândoi şoferii erau băuţi.

Observator

×
Citește mai multe din Auto
» Vezi toate știrile din Auto
Cele mai noi știri
Parteneri
x close