Antena 3 CNN Economic Auto Trasee modificate pentru liniile 15, 19, 23 şi 133

Trasee modificate pentru liniile 15, 19, 23 şi 133

Trasee modificate pentru liniile 15, 19, 23 şi 133
18 Feb 2007   •   17:36

Autobuzele liniei 133 şi tramvaiele liniilor 15, 19 şi 23 vor circula pe trasee modificate, ca urmare a lucrărilor de modernizare a căii de rulare din zona pasajului Mărăşeşti, informează Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB). Astfel, tramvaiele liniei 15 funcţionează pe un traseu modificat în ambele sensuri, de la intersecţia Bd. Camil Ressu/Şos. Mihai Bravu, pe şoseaua Mihai Bravu, Calea Văcăreşti, şoseaua Olteniţei, până la Romprim.

Tramvaiele liniei 19 funcţionează pe un traseu modificat în ambele sensuri, de la intersecţia Bd. Camil Ressu/Şos. Mihai Bravu, pe şoseaua Mihai Bravu, Calea Văcăreşti, şoseaua Olteniţei, până la Şura Mara.

De asemenea, tramvaiele liniei 23 circulă pe un traseu modificat în ambele sensuri de la intersecţia Bd. Camil Ressu/Şos. Mihai Bravu, pe şoseaua Mihai Bravu, Calea Văcăreşti, şoseaua Olteniţei, şoseaua Giurgiului, apoi pe traseul de bază până la Zeţarilor.

Autobuzele liniei 133 circulă pe un traseu modificat pe sensul spre Gara Basarab de la intersecţia Str. Nerva Traian/ Bd. O Goga prin Bd. O. Goga, str. Lucian Blaga, Bd. Unirii, Strada Traian, de unde vor reintra pe traseul de bază, informează Rompres.

×
Citește mai multe din Auto
» Vezi toate știrile din Auto
Cele mai noi știri
Parteneri
x close