Antena 3 CNN Economic Auto Trafic de iarnă în ţară. Judeţe afectate de ninsori şi viscol

Trafic de iarnă în ţară. Judeţe afectate de ninsori şi viscol

Trafic de iarnă în ţară. Judeţe afectate de ninsori şi viscol
02 Ian 2008   •   18:00

Circulaţia rutieră pe DN 1, în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei, se desfăşura cu dificultate, miercuri după amiază. Pe ambele sensuri de mers, şoferii circulă în coloană, cu viteză redusă. Traficul rutier a început să se aglomereze pe Drumul Naţional 1, în zona staţiunilor Azuga, Buşteni şi Sinaia, încă de miercuri dimineaţă, datorită miilor de turişti care se întorc acasă. În judeţul Arad circulaţia se desfăşoară normal, însă în condiţii de iarnă.

De mai bine de 24 de ore, pe întreg teritoriul judeţului Arad ninge, însă zăpada nu s-a depus pe drumuri. Circulaţia se desfăşoară normal, fiind uşor îngreunată de ceaţa din afara localităţilor. Pentru următoarele 24 de ore, prognoza meteo prevede că va ninge în continuare, însă de abia în a doua jumătate a săptămânii temperaturile vor scădea şi se va forma polei.

Numărul drumurilor judeţene din Olt blocate din cauza zăpezii şi a viscolului creşte de la o oră la alta, ajungând la 9, iar dumurile comunale din partea de sud a judeţului sunt impracticabile.

Antena3.ro

×
Citește mai multe din Auto
» Vezi toate știrile din Auto
Cele mai noi știri
Parteneri
x close