Antena 3 CNN Economic Auto Timişoara. O ambulanţă SMURD, aflată în misiune, a accidentat un bărbat pe o trecere de pietoni

Timişoara. O ambulanţă SMURD, aflată în misiune, a accidentat un bărbat pe o trecere de pietoni

Timişoara. O ambulanţă SMURD, aflată în misiune, a accidentat un bărbat pe o trecere de pietoni
Foto: INTACT Images
29 Oct 2010   •   15:18

Un bărbat în vârstă de 54 de ani murit, vineri după-amiază, după ce a fost lovit de o autospecială SMURD aflată în misiune, pe o trecere de pietoni situată pe Calea Şagului din Timişoara, informează Mediafax.
   
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Timiş, Emil Andrei, o autospecială SMURD se afla în misiune, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, când, la o trecere de pietoni de pe Calea Şagului din Timişoara, a accidentat un bărbat care traversa strada.
   
"Un echipaj al SMURD, în timp ce se deplasa la o intervenţie având semnalele acustice şi luminoase pornite, pe Calea Şagului din Timişoara, a acroşat şi accidentat un pieton care traversa pe trecerea de pietoni", a afirmat Andrei.
   
În urma accidentului bărbatul a fost rănit grav, fiind transportat la Spitalul Judeţean din Timişoara, unde a murit în cele din urmă din cauza rănilor.

Anchetatorii au încercat să-i afle identitatea din actele găsite la locul accidentului. Au descoperit că nu este din Timişoara, ci dintr-un sat din apropiere. Venise la oraş să-şi scoată economiile de la bancă. 
 
Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili vinovăţia persoanelor implicate în accident.

 



×
Subiecte în articol: SMURD ambulanta trecere de pietoni accident
Cele mai noi știri
Parteneri
x close