Antena 3 CNN Economic Auto Timişoara. O ambulanţă care transporta o gravidă s-a răsturnat în urma coliziunii cu un autovehicul

Timişoara. O ambulanţă care transporta o gravidă s-a răsturnat în urma coliziunii cu un autovehicul

Timişoara. O ambulanţă care transporta o gravidă s-a răsturnat în urma coliziunii cu un autovehicul
21 Oct 2008   •   12:25

O ambulanţă care transporta o femeie însărcinată în luna a noua s-a răsturnat, marţi, în Timişoara, după ce a fost lovită de o altă maşină. Echipajul şi femeia gravidă au fost preluate de alte două autosanitare şi transportate la spital, anunţă Mediafax. Ambulanţa care a fost implicată în accident circula cu semnalele sonore pornite, iar şoferul maşinii cu care a intrat în coliziune susţine că a avut culoarea verde la semafor şi nu a văzut maşina Salvării din cauza unui tir.
Şoferul automobilului a intrat în maşina Ambulanţei, care s-a răsturnat în urma loviturii puternice. Femeia gravidă în luna a noua a născut în drum spre spital, în autosanitara care a preluat-o de la locul accidentului.
În accident au fost implicate patru persoane, respectiv femeia gravidă şi echipajul Salvării, conform comisarului Alexandru Cizmaş de la Poliţia Rutieră Timiş, citat de Mediafax. Cei trei membri ai echipajului au fost şi ei preluaţi de o ambulanţă şi transportaţi la Spitalul Judeţean Timişoara, pentru investigaţii.
Antena3.ro

×
Citește mai multe din Auto
» Vezi toate știrile din Auto
Cele mai noi știri
Parteneri
x close