Antena 3 CNN Economic Auto Tânăr de 18 ani, spulberat pe şosea, după ce a nimerit cu scuterul într-o cursă ilegală de maşini (VIDEO)

Tânăr de 18 ani, spulberat pe şosea, după ce a nimerit cu scuterul într-o cursă ilegală de maşini (VIDEO)

Tânăr de 18 ani, spulberat pe şosea, după ce a nimerit cu scuterul într-o cursă ilegală de maşini (VIDEO)
20 Aug 2009   •   09:59

Un tânăr de 18 ani a murit, miercuri-noapte, în Capitală, după ce a fost prins la mijloc într-o cursă de maşini pe Şoseaua Bucureşti -Târgovişte.

Competiţiile între bolizi sunt ceva obişnuit pe acest drum. Martorii spun că şoferul maşinii care l-a lovit conducea cu mult peste 100 de kilometri pe oră. La impact, băiatul de pe scuter a fost proiectat la o distanţă de câteva sute de metri.

În urma accidentului, scuterul aproape că s-a dezintegrat. Doar scheletul de metal ce ţinea odată motorul a mai rămas conectat la ghidon.

Maşina care a provocat accidentul avea viteză foarte mare şi nu i-a dat nicio şansă scuteristului de 18 ani. Casca, pe care o purta pentru siguranţă, nu i-a mai servit la nimic. Martorii spun că pe Şoseaua Bucureşti - Târgovişte, maşinile se întrec mereu sau circulă cu mare viteză.

De data asta, în calea celor doi bolizi care se întreceau a stat tânărul de pe scuter. Vroia să intre pe o străduţă lăturalnică atunci când a fost lovit din spate.

Şoferul care l-a ucis pe scuterist şi pasagerul din dreapta au scăpat doar cu câteva zgârâieturi. Celălalt şofer, cu care se pare că acesta se întrecea, s-a făcut nevăzut.

Din cauza accidentului, traficul pe Şoseaua Bucureşti - Târgovişte a fost blocat timp de o oră.



Antena 3


×
Subiecte în articol: scuter Targoviste
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close