Antena 3 CNN Economic Auto Super-maşini la Salonul Auto de la Geneva. Cu ce se laudă producătorii

Super-maşini la Salonul Auto de la Geneva. Cu ce se laudă producătorii

p1gtr4-gallery.jpg
23 Feb 2015   •   07:55

Salonul Auto de la Geneva, care va avea loc la începutul lunii martie, va avea în prim-plan maşini extrem de puternice, notează Autonews.

Aston Martin va dezvălui Vulcan, un model exclusiv de curse, care probabil va fi propulsat de un motor ce va avea mai mult de 750 de cai-putere, aşa cum este propulsorul de pe ediţia limitată One-77.

Audi va prezenta oficial a doua generaţie a R8, care va avea un motor V-10 de 610 cai-putere.

BMW vine cu seria 2 GT, o maşină cu şapte locuri, destinată familiilor tinere.

Ferrari prezintă modelul 488 GTB, al doilea model modern cu motor turbo, un V-8 de 3,9 litri, ce generează 660 de cai-putere.

Ford va intra pe piaţa americană, în premieră, cu modelul Focus RS, care va avea transmisie integrală şi un motor de 2,3 litri şi 315 cai-putere.

McLaren vine cu două modele, P1 GTR şi 675LT. Primul este un model hibrid, descris ca fiind "cel mai rapid model al firmei construit vreodată". Va avea 986 de cai-putere, graţie unui motor electric ce ajută propulsorul clasic, de 3,8 litri. Maşina nu va fi omologată pentru stradă. 675LT va avea tot un motor de 3,8 litri, dar "doar" 666 de cai-putere.

Porsche vine cu primul model GT pentru gama Cayman, urmând ca modelul Cayman GT4 să aibă 385 de cai-putere de la un motor de 3,8 litri, cu şase cilindri în linie.

×
Citește mai multe din Auto
» Vezi toate știrile din Auto
Cele mai noi știri
Parteneri
x close