Antena 3 CNN Economic Auto Subaru prezintă noile Impreza şi Impreza WRC Concept

Subaru prezintă noile Impreza şi Impreza WRC Concept

Subaru prezintă noile Impreza şi Impreza WRC Concept
09 Aug 2007   •   16:46

Subaru prezintă la Frankfurt versiunea euro pentru Impreza, dar şi WRC Concept, modelul care va sta la baza lui Impreza WRX STI. Constructorul Subaru a publicat deja primele doua imagini oficiale ale conceptului Impreza WRC, prototipul ce oferă o idee despre formele mult aşteptatei generaţii noi ale lui Impreza WRX STI. Deşi noua formă a lui Impreza, cu o versiune hatchback controversată, nu a reuşit să acorde fanilor imaginea de brută pe care toata lumea o aştepta, conceptul care va fi prezentat oficial la Salonul de la Frankfurt îmbunătăţeşte noua imagine a modelului japonez, subliniază cei de la Automarket.

Elementele de design notabile ale WRC sunt spoilerul sport cu guri de aer accentuate în faâă, eleronul biplan cu rol aerodinamic de pe hatch, praguri joase şi o imagine de ansamblu 100% sportivă.

Conceptul WRC, care va fi expus la Frankfurt în standul Subaru lângă versiunea de strada Impreza, mult mai puţin spectaculoasă (şi ea în premiera în Europa), va reprezenta punctul de pornire pentru maşina cu care Solberg va încerca să atace titlul mondial în 2009 în Campionatul Mondial de Raliuri.

Antena3.ro

×
Citește mai multe din Auto
» Vezi toate știrile din Auto
Cele mai noi știri
Parteneri
x close