Antena 3 CNN Economic Auto Subaru Legacy Concept, prezentat în premieră mondială la Detroit (FOTO&VIDEO)

Subaru Legacy Concept, prezentat în premieră mondială la Detroit (FOTO&VIDEO)

Subaru Legacy Concept, prezentat în premieră mondială la Detroit (FOTO&VIDEO)
13 Ian 2009   •   09:23

Subaru a lansat, la Salonul Auto de la Detroit, în premieră mondială, conceptul Legacy care dispune de un motor boxer de 3.6 litri şi transmisie AWD. În plus, Subaru a făcut public şi un video promoţional al modelului care previzionează felul în care va arăta viitorul Legacy. În timpul videoclipului este prezentat detaliat exteriorul vehiculului, din mai multe unghiuri, utilizând mijloace cinematografice inteligente.
Înfăţişarea agresivă a conceptului Legacy este amplificată de farurile LED şi linii curajoase. Maşina este vopsită într-o culoare argintie specială, denumită Ultimate Silver. Potrivit worldcarfans.com, prin noul concept, Subaru a renunţat la liniile tradiţionale japoneze în favoarea unora mai curate, specifice celor adoptate de maşinile europene. Cu toate că interiorul nu este prezentat în videoclip, el este pus în evidenţă de diverse noutăţi tehnice introduse la bordul automobilului, printre care ecranele cu touchscreen şi camerele video. Spaţiul pentru picioare a fost şi el mărit, contribuind astfel la confortul pasagerilor.


Aşteptam însă mai mult de la Subaru, poate un concept electric sau hibrid, având în vedere problemele climaterice cu care ne confruntăm din cauza emisiilor de dioxid de carbon dar şi a faptului că resursele de combustibili fosili sunt pe terminate. Nu în ultimul rând, toţi marii producători auto, atât europeni cât şi americani, s-au trezit la realitate, reprezentată de vehiculele elctrice sau hibride, datorită problemelor financiare cu care se confruntă, pe când va face acelaşi lucru şi Subaru?
Fotografii: worldcarfans.com
Antena3.ro

×
Citește mai multe din Auto
» Vezi toate știrile din Auto
Cele mai noi știri
Parteneri
x close