Antena 3 CNN Economic Auto Şofer dâmboviţean de 75 de ani, surprins de radar în timp ce circula cu 172 km/h în localitate

Şofer dâmboviţean de 75 de ani, surprins de radar în timp ce circula cu 172 km/h în localitate

Şofer dâmboviţean de 75 de ani, surprins de radar în timp ce circula cu 172 km/h în localitate
12 Apr 2010   •   20:39

Radarul poliţiştilor rutieri din judeţul Dâmboviţa l-a surprins pe un şofer în vârstă de 75 de ani în timp ce circula, cu autoturismul personal, cu viteza de 172 de kilometri pe oră în localitatea dâmboviţeană Gheboieni, transmite Mediafax.

Poliţiştii l-au oprit şi identificat ulterior pe şofer, în cadrul unei acţiuni în trafic desfăşurate în judeţul Dâmboviţa, a precizat inspectorul Ioana Preda, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie din Judeţul Dâmboviţa.

Vitezomanul a rămas fără permis de conducere timp de trei luni şi va trebui să plătească o amendă de 540 de lei.

În cadrul aceleiaşi acţiuni, a fost oprit şi un bărbat de 60 de ani care conducea o maşină deşi avea permisul suspendat. Mai mult, acesta era la a şaptea abatere de acest fel.

Astfel, în aprilie 2009, bărbatului i-a fost suspendat permisul după ce a efectuat o depăşire neregulamentară pe linia continuă, în municipiul Moreni. Ulterior el a fost prins de şase ori în timp ce conducea maşina cu permisul suspendat, fiindu-i întocmite şase dosare penale.

El s-a ales acum cu al şaptelea dosar penal pentru aceeaşi faptă, şi a fost reţinut în baza unei ordonanţe. Bărbatul a fost adus în faţa Parchetului Judecătoriei Târgovişte care i-a interzis să părăsească localitatea de domiciliu timp de 30 de zile.

Antena3.ro

×
Citește mai multe din Auto
» Vezi toate știrile din Auto
Cele mai noi știri
Parteneri
x close