Antena 3 CNN Economic Auto SEAT Ibiza ST, anunţat oficial. Break-urile mici au acum un nou rival (FOTO)

SEAT Ibiza ST, anunţat oficial. Break-urile mici au acum un nou rival (FOTO)

SEAT Ibiza ST, anunţat oficial. Break-urile mici au acum un nou rival (FOTO)
03 Feb 2010   •   19:34

SEAT a anunţat oficial, miercuri, Ibiza ST, cel de-al treilea model al liniei constructorului spaniol. Este vorba despre un break compact funcţional dedicat celor care ?au un stil de viaţă sportiv şi tineresc?, potrivit comunicatului de presă al importatorului Porsche Romania.

SEAT Ibiza ST va fi disponibil în şase variante de motorizare, cu o gamă largă de echipări şi tehnologii. Lansarea pe piaţă este prevazută pentru începutul verii.

Linia plafonului se înclină către spatele maşinii, în timp ce partea din fata a maşinii se distinge prin stilul ?arrow design? specific SEAT. Spatele maşinii se remarcă prin blocurile optice care se prelungesc pe haion.

Ibiza ST măsoară 4.23 metri în lungime, fiind cu 18 cm mai lung decât Ibiza, pentru a oferi o capacitate mai mare de încărcare. Portbagajul are 430 litri şi poate fi marit în etape prin rabatarea fracţionată a banchetei din spate. Inginerii au acordat atenţie în mod special lăţimii şi înălţimii de deschidere a haionului.

La interior Ibiza ST este spaţios şi este finisat din materiale de calitate. Designerii şi inginerii SEAT au proiectat interiorul cu atenţie la detalii, fiecare element fiind funcţional şi uşor de utilizat, potrivit producătorului.



SEAT Ibiza ST oferă trei variante de motoare pe benzină şi trei diesel cu injecţie common-rail. Acestea acoperă un interval de putere de la 51 la 77 kW (70 ? 105 CP). Sunt disponibile şi două noi propulsoare economice - 1.2 TDI si 1.2 TSI.

Viitorii clienţi ai Ibiza ST vor putea alege din trei echipări: Reference, Style şi Sport, dar şi o gama de echipamente opţionale printre care transmisia cu dublu ambreiaj DSG.

Antena3.ro

×
Citește mai multe din Auto
» Vezi toate știrile din Auto
Cele mai noi știri
Parteneri
x close